
قلعه گنج نیوز را همراهی کنید و گفتوگو با این بانوی فعال را بخوانید.
عضو صندوق خرد روستایی
انگیزهاش برای راه انداختن کسبوکار این بود که کمک خرج خانواده شود. سحر احمدی میگوید: «وقنی شنیدم که بنیاد علوی به مردم وام خوداشتغالی میدهد، تصمیم گرفتم که من هم وام بگیرم و کسبوکاری برای خودم راه بیندازم. برای همین اول عضو صندوقهای خرد روستایی شدم و در مراحل بعد از طرف همین صندوق به بنیاد معرفی شدم تا طرح بنویسم.»
سوپرمارکت زدم!
پس از معرفی به بنیاد علوی چندین طرح به این بانوی فعال پیشنهاد میدهند. سحر احمدی دراینباره میگوید: «میدانستم که در خیرآباد سوپرمارکت نیست و مردم باید برای خرید یک بسته ماکارونی به روستاهای دیگر میرفتند. برای همین از میان تمام طرحهایی که بنیاد به من پیشنهاد داد، سوپرمارکتی را انتخاب کردم. طرحم را نوشتم و تحویل دادم.»
قسط دوم و شروع به کار مغازه
از بانک تماس میگیرند که با طرحت موافقت شده برای تشکیل پرونده به بانک بیا. بانوی خیرآبادی داستان آن روزها را چنین تعریف میکند: «پس از ضامنگیری و انجام روند قانونی کارها، قسط اول به حسابم واریز شد. با قسط اول مغازه را اجاره کردم، قفسه خریدم و یخچال. پس از بازدید کارشناس بنیاد قسط دوم هم آزاد شد و توانستم موادغذایی هم بخرم تا مغازهام به طور رسمی شروع به کار کند.»
تشکر از بنیاد علوی
از بنیاد راضی است و معتقد است نه تنها به خودش، بلکه به همشهریهایش هم کمک کرده و اقدامات خوبی انجام داده. سحر احمدی میگوید: «شکر خدا از کار و درآمدم راضی هستم و مردم هم از راهاندازی سوپرمارکت در روستا راضیاند. حالا به خواستهام رسیدهام و من هم برای خودم کسبوکار دارم. وام بنیاد باعث شد صاحب کسبوکار شوم. برای همین از مسئولان بنیاد علوی ممنونم.»
تا خودمان نخواهیم…
به جوانها توصیه میکند از بنیاد علوی وام بگیرند و کسبوکاری برای خودشان راه بیندازند تا اوضاع زندگی خودشان و شرایط آبادانی روستاها بهتر شود. سحر احمدی میگوید: «هنوز هم مشکلاتی در شهرستان و روستاها دیده میشود که با کمک وام بنیاد علوی میتوان آنها را از مسیر برداشت. سود وام بنیاد کم است و ۶ ماه تنفس دارد. جوانها باید طرح بنویسند و با استاده از این وام مشکلات خود و مشکلاتش روستایشان را رفعورجوع کنند. خودمان باید هوای خودمان را داشته باشیم و تا خودمان نخواهیم هیچ کمکی تاثیرگذار نیست.»